Austraalia, Riigid, kus olen reisinud

Mingi petuvärk

Peaaegu kuu aega pole ma midagi kirjutanud. Mitte, et meil Joosepiga nii igav elu oleks, et midagi kirjutamisväärset poleks juhtunud. Asi on pigem selles, et tulin hoopis salaja Eestisse. Oma Victoria postituse tegingi tegelikkuses juba rongil Alburyst Sydneysse, kuid et mu pereliikmed on mu blogi suurimad lugejad, ei saanud ma teha muud kui jätta kõigile blogilugejatele mulje, et me Joosepiga täiega tööd otsime. Õelt sain pisarad ikka välja, seega ise olen oma petuskeemiga igati rahul.

Täna istun taas lennujaamas, seekord küll Soomes. Tallinnast ei tahetud mind väga check innist läbi lasta, küllap seepärast, et mu nimi soome keeles tähendab sõna otseses mõttes pommi. Tänks, ema.

Lende on mul ees veel kolm. 1/4 on seega läbi ning juba siin on mul olnud niivõrd meeletu hulk aega, et tegin oma blogile instagrami.

Oma instagramiga seoses nii palju:

  • minust mingit staartöötlejat ei saa – siis on minu meelest juba midagi valesti kui sa kulutad oma reisipiltide töötlemisele või isegi lihtsalt tegemisele rohkem aega kui reisile endale.
  • pilte teen ikka veel kas oma tahvli või näruse kaameraga telefoniga ja alati jooksupealt. 
  • konto eesmärgiks saab peamiselt ikkagi informatsioon nende kaadrisse jäänud kohtade kohta..
  • ..ja kohalik elu, inimesed. Ehk kui sa oled rohkem selline, kellele meeldivad kuurortid ja paljuväisatavad turistikohad, siis pole ilmselt ei mu blogi ega instagram sinu jaoks, sest selliseid kohti üritan teadlikult vältida.
  • eeldusel, et mul saab ka meeles olema seda kasutada, siis seal on ilmselt minu ja Joosepi tegemistega võimalik reaalajas end veidi paremini kursis hoida. Petuvärki ma luban, et enam vähemalt ei plaani.
  • enamuse piltidest panen ikka siia, seega instagrami ei pea keegi ruttama endale tegema. Ma ise ka veel tegelikkuses selle instagramiasja suhtes kahtleval seisukohal ning sõpru ei hakka igaks juhuks otsimagi.
  • et ma selle konto populaarsust ei kavatse oma enesehinnanguga võrdelises seoses hoida, siis jälgijahorde ei taotle ja hoian kõik ikkagi eestikeelsena.
  • kasutaja, üllatus-üllatus – kontsadelbackpacker.

Varsti saate siis teada, kuhu me Joosepiga minemas oleme. Vihjeks nii palju, et kui mina pean Eestist sinna minema nelja lennukiga, siis Joosepile Sydneyst tulekul kahest täitsa piisab.

Minu parim õde ja kõige lemmikumad lapsed terves maailmas. Aitäh, et Eestis välja kannatasite ❤️️

 

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s