Guatemala, Kesk-Ameerika, Riigid, kus olen reisinud

“Make it count”

Minust pole midagi juba mõnda aega kuulda olnud ning siin selgitan, miks see nii on olnud.

Guatemala on fantastiline! Oleme Joosepiga praegu Atitlani järve ääres. Tänase seisuga lausa täpselt kuu aega. Külal, kus oleme, nimeks San Marcos. San Marcos on täielik hipikoht. Alguses lausa ehmatas ja pigem võõrastasin. Siin San Marcoses on aga midagi õhus.. mingi energia, mida on pea võimatu sõnadesse panna.

See kirjeldamatu energia tegi meiega nii, et Joosepiga me enam koos pole. Ilma kahtluseta olen siin kogenud raskemaid aegu oma terves elus. Samal ajal aga saadab mind kindel teadmine, et see, kus olen, on just õige koht, kus olla.. Teadmine, et just nii pidi minema..

Blogimisega teen (teadmata ajaks) pausi. See blogi oli minu jaoks midagi, mis seostus Joosepiga ning selle seose kadumisel olen veidi segaduses, mida ja miks ma teen.

Senikaua kuni end siin avastan, taas tundma ja armastama õpin, tahan tänada absoluutselt igaühte teist. Nii neid, kes mõjutasid rohkem kui ka neid, kes vähem.

Olen ilmselt juba maikuus tagasi Eestis ning isegi kui olen praegu veidi katki, siis ootan ja utsitan teid minuga ühendust võtma ning kohtuksin meeleldi kellega iganes, kes tunneb, et temal mulle või minul talle midagi anda on. Guatemalast võin ka rääkida (sest see tõesti on imeline) :))

Nendele, kes muretsevad, ütlen täpselt nii nagu oma emale: just need kõige suuremad raskused on need, mis tugevaks teevad. Nende eest ära jooksmise asemel vaata neile otse silma ning alati, ALATI kuula enda südant ja tee seda, mis sulle parim on. See on sinu elu ja elada saad sa seda vaid korra. Make it count!

Naljakal kombel on just need San Marcose hipid just need, kes ilma kompleksideta sulle tänaval ligi astuvad ja ütlevad, et sa ilus oled (võides vabalt viidata sinu välimusele või su säravale hingele). Paremat kohta enda taasleidmise ning armastama õppimise jaoks oleks raske leida!

Armastan!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s