Riigid, kus olen reisinud

Uued algused

Hei!

Kuna mulle on juba päris mitu inimest kirjutanud lootuses ja ootuses, et blogiga ikka jätkaksin, siis siin ma olen.

Kuna sel aastal ootavad veel mõned seiklused ees (olen tegelikkuses lausa praegu seda postitust kirjutades Riia bussi peal 😀), siis olen otsustanud Guatemala ja Mehhiko võla tasa teha ning jääda tegema seda, mis mulle meeldib. Kuigi alustasin seda blogi pelga võimalusena oma mälestusi dokumenteerida, teeb südame alt niivõrd soojaks, et kedagi sõna otseses mõttes kottis/kotib.

Need tagantjärgi postitused tulevad küll üsna tavaliste pildipostitustena (minu tavapäraste, kuid tagasihoidlike kommentaaridega), sest vahepeal aasta vanemaks saanuna pole mälu enam sama ning kulude jms jälgimine kaotas ühel hetkel igasuguse prioriteetsuse (ja need, mis olid, said vististi minema visatud).

Loodan väga, et oma elu sündmuste subjektiivsest mõjutusest hoolimata suudan Guatemalat ja Mehhikot edasi anda täpselt nii võrratuna nagu neid riike mäletan.

Julgen vist isegi välja hõisata, et esimene postitus saab juba järgmiste päevade jooksul üles pandud.. kui mitte täna 🙂

Armastusega!

Miina

2 kommentaari “Uued algused”

  1. Mina puha võhivõõras siin ja olin ikka väga kurb, et otsustasid lõpetada, jätsin igaksjuhuks listi ja aegajalt kontrollides ikka lootsin, et noh, äkki ikka tuleb postitus, minu siiras rõõm oli täna see avastada! Pead supper blogi ja motiveerid väga ise reisiseiklusi otsima! Aitäh! Kettri.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s